Почитувани, Ви благодариме на огромниот интерес за Grundfos пумпите и за нашата наградна игра. На овој начин сакаме Ве информираме дека регистрацијата на купените пумпи е завршена поради големиот интерес и исцрпување на залихите на јакни.